وبلاگ آرمانیا

خصوصیات شیمیایی عسل

عسل سرشار از مواد مغذی مختلف است. البته این ترکیبات در انواع مختلف آن متفاوت است که در زیر به اختصار شرح داده خواهد شد:

قندها: تاکنون حدود 20 قند در عسل شناخته شده که میزان کل آن حدود 80% می باشد و از مهمترین آنها گلوکز31% و فروکتوز 38% را می توان نام برد.

کالری: میزان کل کالری به طور متوسط در هر 100 گرم عسل 364 میباشد یا به عبارتی 64 کالری در هر قاشق سوپ خوری.

آنزیم: عسل حاوی آنزیم های متعددی از جمله اینورتاز، دیاستاز، گلوکز، اکسیداز، کاتالاز و غیره میباشد.

اسیدیته یا PHعسل یک ماده اسیدی است و PH آن از 3/4 تا 6/1 متغیر است.

رطوبت: میزان آن در انواع آن متفاوت است. اما بطور تقریبی 17% تخمین زده شده است.

چربی و کلسترول: عسل فاقد هر گونه چربی یا کلسترول است.

پروتئین: پروتئین عسل هم منشأ گیاهی دارد و هم منشأ جانوری و میزان آن تقریباً یک درصد محاسبه شده است.

مواد معدنی: عسل حاوی انواع مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن، فسفر و منیزیم و… است. تحقیقات نشان داده است که هر چه رنگ عسل تیره تر باشد، حاوی مواد معدنی بیشتری است.

ویتامین ها: عسل سرشار از ویتامین های مختلف است که از مهم ترین آنها ویتامین های B6,B5,B4,B3,B2,B1 و ویتامین C را میتوان نام برد.

مدیرسایت

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد.

مشاهده همه پست توسط مدیرسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار موبایل
منوی اصلی x
X